Lemon Stone { bijuterii din cristale Swarovski }

Eleganta trebuie sa fie cea mai buna combinatie dintre distinctie, naturalete si simplitate. La femeia prost imbracata iti amintesti haina. La femeia bine imbracata iti amintesti persoana, spunea Christian Dior.
O bijuterie atent aleasa, fie ca e purtata la o tinuta de zi, fie la una de seara, vorbeste despre noi, despre femeia care suntem si despre imaginea noastra in fata celorlalti.
Si mai presus de toate, atunci cand vorbim despre aspectul nostru (haine, coafura, machiaj, bijuterii) diferenta dintre "too much" si "just perfect" o face atitudinea noastra.
Bijuteriile Lemon Stone au fost realizate manual, cu cristale Swarovski prin tehnica de lipire a monturilor in colaje de cristale. Am folosit Swarovski galben Jonquille si Black Diamond.
Cerceii au baza de prindere pe lobul urechii din argint, si o lungime totala de aprox. 4 cm.

Bratara a fost realizata dintr-un sirag de cristale Swarovski in aceleasi forme si culori ca si cerceii. Componentele metalice din bratara nu sunt din argint, ci dintr-un aliaj metalic ce nu provoaca iritatii sau alergii.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante si forme de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

Cerceii Lemon Stone ii regasiti in varianta cu cristale Swarovski Aurora Boreale, Light Peach si Crystal Golden Shadow aici:
Inspiratia acestor bijuterii :
{ Limonada racoritoare savurata pe indelete pe muchia stancilor; acolo unde marea imbratisaza tarmul si atingerea valurilor racoreste sufletul }

462 lei

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222 400