Melibea { colier si cercei clips din cristale Swarovski }

„Era frumoasa, dar nu precum fetele din reviste. Era frumoasa pentru modul in care gandea. Era frumoasa pentru sclipirea pe care o avea in ochi cand vorbea despre ceva ce iubea. Era frumoasa pentru abilitatea de a-i face pe ceilalti sa zambeasca, chiar si atunci cand ea era trista. Nu, nu era frumoasa pentru ceva atat de temporar precum infatisarea fizica. Era frumoasa pana in adancul sufletului ei."
F. Scott Fitzgerald
Bijuteriile Melibea fac parte din trilogia de bijuterii statement Celestine, Calisto si Melibea - impunatoare, elegante, lucrate manual cu cristale Swarovski in diverse colaje care sa incante ochiul si inima.Melibea reprezinta colier si cercei lucrate pe indelete cu cristale Swarovski alb Crystal si verde Emerald, in monturi meralice argintii, din aliaj metalic rodinat.

Colierul la baza gatului in un siraguri de cristale rotunde de 6 mm incununate in centru de un medalion impunator din colaj de cristale intr-un dans ametitor al stralucirii.

Cerceii sunt realizati cu prindere clips din argint, intr-un colaj de cristale asortate colierului. Lungimea este de aprox. 3.5 cm si latimea de 2 cm.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

 640 lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222 400