Mimi Blush { cercei din colaj de cristale Swarovski }

Cand ne dorim sa purtam bijuterii pretioase la o tinuta de zi, la o petrecere in gradina, la un cocktail sau la o serata fara prea multe pretentii - cerceii Mimi Blush in nuante de roz pudrat, rose gold si alb opal, aduc un plus de stralucire oricarei forme si nuante de ten. 


Prin delicatul contrast realizat la alaturarea nuantelor de cristale Swarovski: Crystal Golden Shadow, Rose Gold si White Opal, acesti cercei se pot purta atat in ocazii speciale (nunta, cununie civila, botez, majorat, bal de absolvire) dar si in situatii mai putin sofisticate. Daca sunt purtati la o tinuta chic eleganta, sau smart-casual, nu fac decat sa aduca un plus de stalucire si acel aer sofisticat persoanei care ii poarta.

Mimi Blush - cercei lucrati manual cu cristale rotunde si lunguiete Swarovski cu prindere directa pe urechii in suport de argint. La cerere se pot realiza si cu prindere cu clips.
  • Nuantele folosite sunt: Crystal Golden Shadow, Rose Gold si White Opal
  • Dimensiuni aproximative - 3 cm x 2.3 cm.

Bijuteriile Mimi Blush se pot realiza si in alta combinatie de culori. Alegeti nuantele preferate din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI 

230 lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222