Bijuterii detasabile pentru pantofi {cristale Swarovski Aurora Boreale}

Un lucru este cert: femeile iubesc pantofii! Avem zeci de perechi pentru diverse ocazii, dar niciodata suficiente. Cu toate acestea, sunt cateva in care ne simtim wow! indiferent de ocazie. Si cum ai putea sa accesorizezi si sa transformi perechile preferate astfel incat sa le porti purta tot timpul? Sau cum sa transformi o pereche de pantofi din basic in glam? 
Stiti cum se zice... "Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world!" Te simti bine atunci cand arati bine!

Bijuterii pentru pantofi, lucrate manual din colaj de cristale Swarovski Aurora Boreale si Crystal Golden Shadow cu sistem special de prindere ce permite miscarea, mutarea si schimbarea accesoriile in diverse zone ale pantofului, sau mutarea lor pe alti pantofi in functie de ocazie.

Sistem de prindere cu clips special, detasabil. Se pot pozitiona in partea din fata, in lateral pe fiecare pantof sau impreuna pentru un efect Wow!

Aceste bijuterii se pot realiza pe comanda si cu alte nuante de cristale. Aici va puteti alege combinatia dorita de perle si cristale: PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

336 lei blackjack 25
{ pretul se refera la set de 2 buc }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222