Chansonette de Perles - colier din perle Swarovski si cristal lacrima

Vintage - eleganta fara varsta. Rafinat, caracterizat prin materiale fine precum dantela, matasea sau siraguri de perle, acest stil readuce in atentie atmosfera boema a vremurilor trecute. Dominate de parfumul anilor trecuti, piesele vintage te invita sa fii seducatoare intr-un mod diferit. O singura bijuterie deosebita e de ajuns pentru un look aparent simplu dar sofisticat.


colier din perle swarovski si cristal lacrima
.
Dominate de parfumul anilor trecuti, piesele vintage te invita sa fii seducatoare intr-un mod diferit. O singura bijuterie deosebita e de ajuns pentru un look aparent simplu dar sofisticat: un inel cu strasuri supradimensionat sau o brosa camee pretiosa. Nu in ultimul rand, un colier din perle autentice va oferi rafinament si bun gust oricarei tinute.

Colierul de perle Chansonette de Perles este realizat cu perle Swarovski de 8 si 6 mm, pe 2 siraguri asimetrice, si cristal lacrima Swarovski Crystal Golden Shadow de 30x20mm agatat de un delicat suport metalic dantelat care accentueaza si mai mult sorgintea vintage a acestei bijuterii.
 
Se asorteaza perfect cu setul de bijuterii Perles Desir Ensemble , si se poate realiza si cu alte nuante de cristale. Alegeti-va culoarea dorita din Paleta de Cristale Swarovski.
 
Chansonette_de_Perles_colier_de_perle_si_cristal_swarovski_by_charm_de_paris

chansonette_de_perles_colier_cu_perle_swarovski_cristal_lacrima_Crystal_golden_shadow_by_charm_de_paris
 
200_lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222