Angelina Emerald Passion - cercei Swarovski Emerald

Este o prezenta senzuala. Are un zambet cu adevarat cuceritor, par stralucitor, ochi patrunzatori, ca de felina, buze provocatoare. Este da, Angelina Jolie, frumusetea de la Hollywood care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Angelina Jolie, femeia rebela, femeia eleganta, femeia care stie ce inseamna feminitate, femeia naturala, adepta a simplitatii, femeia sofisticata, femeia exuberanta si extravaganta, femeia sensibila si femeia puternica. 
In cazul in care doresti un set asemanator cu al Angelinei, format din cercei si inel, si eventual pandantiv, se pot realiza! Trebuie doar sa imi trimiti un e-mail.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI.

Modelul mai mare de cercei cu cristal lacrima il regasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/item/338-aur-lichid-cercei-din-cristale-swarovski-light-topaz

Bijuteriile din fotografii:
- Cercei cu cristale Swarovski Palace Green Opal / Emerald de 8mm in suport de argint si cristale lacrima verde Smarald, nuanta Swarovski Emerald. Lungime totala aproximativ 3 cm.
- Cercei cu cristale Swarovski de 8mm in suport de argint cu inchizatoare cu surub, minicristale mulgarasi, si cristale lacrima verde Smarald, nuanta Swarovski Emerald. Lungime totala aproximativ 4 cm.
- Inel dreptunghiular cu cristal Swarovski Emerald de 18x13mm in suport de argint reglabil in functie de dimensiunea degetului.

100 lei          150         

         { Inel }                        { Cercei scurti }                 {Cercei lungi }

 
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222