Esti pe site-ul oficial al Charm de Paris - Atelier de creatie de bijuterii si accesorii.
Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate propietarilor Charm de Paris.
Ca vizitator ai urmatoarele drepturi:
  • explorarea continutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor de pe site, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
  • daca iti bazezi deciziile sau actiunile pe informatiile continute in acest website iti asumi raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul www.charmdeparis.com numai in scopuri informative.
Charm de Paris isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.
Produsele descrise in acest site sunt valabile numai pentru Charm de Paris si sunt proprietatea sa exclusiva.
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal www.charmdeparis.com, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al www.charmdeparis.com da dreptul unilateral si neechivoc ca Charm de Paris sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte, conform legii nr. 8/14 martie 1996.
Charm de Paris si companiile subsidiare respecta drepturile politicii datelor personale private ale vizitatorilor on-line si recunoaste importanta protejarii informatiilor ce ii privesc. Am adoptat o politica de confidentialitate care ghideaza forma de colectare, depozitare si utilizare a informatiilor.

Vizitand www.charmdeparis.com, acceptati Temenii si Conditiile din cadrul site-ului.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) Charm de Paris are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este de a va putea asigura serviciile noastre, de a va asigura suportul privind comenzile dumneavoastra, de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.
Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state.